Zondagschool

Tijdens onze diensten is er in een aparte ruimte zondagschool voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar.

Aan de hand van een programma vertellen we een verhaal, doen we een spel of een leuk experiment dat betrekking heeft op het verhaal. Ook maken we vaak een leuke knutsel die ze mee naar huis mogen nemen. Daarnaast is muziek en gebed ook een belangrijk onderdeel van de zondagschool.

Aan het einde van de reguliere dienst, gaan we als kinderen en leiding terug naar de kerkzaal. Hier laten we zien wat de kinderen gemaakt hebben en is er nog een speciaal kindermoment. Op deze manier betrekken we de volwassenen bij wat de kinderen doen en wat ze geleerd hebben.

Als één van de kinderen jarig is geweest mag hij/zij op de troon zitten en zingen we een speciaal verjaardagslied met de hele gemeente.

Alle kinderen zijn welkom op de zondagschool, of je nu maar één keer komt, of elke week, je bent welkom! Onze ruimte zit helemaal achteraan in ons gebouw, achter de crèche.

We beginnen elke zondag om 9:30.

Crèche

Elke zondagmorgen is er voor de jongste kinderen opvang aanwezig. Voor de dienst begint kunt u uw kind(eren) naar de crèche brengen. Deze bevindt zich achter in het gebouw. Er is veel speelgoed aanwezig zoals een wipwap, blokken, poppen, tekenspulletjes enz.

Het vriendelijke verzoek is om eventueel zelf een koekje en wat drinken mee te geven.